Almere - revitalisatie bedrijfsgebouw

Bolderweg 22

Schenk Recycling B.V. is verhuisd naar een andere locatie in Almere. Naar de voormalige FFF-studio's. Hier werd de serie Flodder opgenomen. Met de verhuizing naar een grotere huisvesting, één straat verder, waarborgt Schenk Recycling B.V. op een duurzame wijze continuïteit en groei. 

Het bestaande kantoor en de studio's zijn gerevitaliseerd en voorzien van nieuwe gevelbeplating, grote bedrijfsdeuren en een laad- en loskuil met dockshelters en levellers. In het gebouw zijn voorzieningen in de nagespannen vloeren gemaakt om de moderne kunststof- en papierpers te monteren. De installaties zijn tevens vernieuwd. Het perceel is rondom voorzien van deels dichte en deels transparante erfafscheidingen. Het terrein is geheel opnieuw ingericht en bestraat.

Het gebouw is in november 2014 opgeleverd.

WIJZIJN heeft Schenk met de aankoop van het pand ondersteund en heeft tevens de aanvraag van de omgevingsvergunning en de beperkte milieutoets geregeld. Tevens coördineerde WIJZIJN de selectie van partijen en heeft WIJZIJN de directievoering tijdens de bouw verzorgd.

bouwprocessen gaan niet over het stapelen van stenen
Webdesign: HPU internet services | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer