Wat wijzijn

WIJZIJN bouwmanagers met passie; uw huisvestingswens staat centraal. Vanuit onze expertise, ervaring en overtuiging bieden wij een full-service en brede dienstverlening op het gebied van bouwen.
Met passie voor ons vak ‘vertalen’ wij de ambities van onze klanten. Nog vóór de tekentafel en tot ná de oplevering regisseren wij bouwprojecten. Ons DNA-profiel - de menselijke maat, samenwerking, continuïteit en duurzaamheid – zorgt dat wij oog hebben voor zowel economische aspecten, ruimtelijke kwaliteiten als ook menselijk welbevinden.  
WIJZIJN regisseert, regelt en ontzorgt.

WIJZIJN adviseert graag bij het implementeren van diverse bouworganisatievormen, waaronder Design, Build en Maintain, UAV-GC en co-makership. En bij andere proces- en werkmethoden, onder andere lean-bouwen en ketenintegratie. WIJZIJN heeft ervaring gericht op meer efficiëntie, minder verspilling en kostenbewuster bouwen en beheren. Op basis hiervan verzorgt WIJZIJN tendermanagement voor u.

WIJZIJN durft processen anders te bezien en écht te sturen op een vastgesteld doel. Creatief van het begin tot het eind.

bouwprocessen gaan niet over het stapelen van stenen
Webdesign: HPU internet services | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer