Amsterdam - plangebied BuiksloterhamenCo

Buiksloterham

De Alliantie ontwikkelt en realiseert het circulaire plangebied Buiksloterham&Co; een stoere stadswijk tussen Eye en NDSM aan de noordelijke IJ-oever in Amsterdam. Buiksloterham&Co ligt in het voormalig industriegebied. De locatie grenst aan de ene kant aan het Tolhuiskanaal, dat uitkomt op het IJ. Aan de andere kant ligt de Distelweg, waar het pontje naar de Houthaven aan- en afmeert. Buiksloterham&Co heeft een stedelijke opzet, waarbij wonen en werken samen gaan. De ontwikkeling betreft zelfbouwkavels, marktkavels, koopappartementen, huurappartementen en bedrijfsruimten.

De bouwlocatie is compact en vele bouwactiviteiten zullen tegelijkertijd plaatsvinden. De veiligheid en gezondheid van mens en omgeving evenals de bereikbaar- en leefbaarheid van de wijk zullen bij de realisatie voorop staan; deze aspecten worden gewaarborgd door goede voorbereiding en planning, duidelijke coördinatie en communicatie, het geven en (laten) opvolgen van aanwijzingen en door middel van handhaving. 

WIJZIJNbouwmanagers verricht het procesmanagement op locatie en zal aanspreekpunt zijn voor iedereen die actief is op de bouwlocatie. Tevens zal WIJZIJNbouwmanagers een rol invullen bij het (pre)toetsen van de ingediende plannen van partijen.

Bron diverse foto's van website: buiksloterhamenco. 

 

bouwprocessen gaan niet over het stapelen van stenen
Webdesign: HPU internet services | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer