Den Haag - winkelinbouw M&S

hoek Grote Markststraat / Wagenstraat

Marks and Spencer heeft in april 2013 een Simply Food geopend in de Kalverstraat te Amsterdam. Met de realisatie van een groot warenhuis in De Markies Den Haag keert Marks & Spencer terug naar de twee grote steden in Nederland waar het bedrijf voor zijn vertrek ook vestigingen had. Het warenhuis is gevestigd op de hoek van de Grote Marktstraat en de Wagenstraat, midden in het centrum.

WIJZIJN heeft in opdracht van Coen Hagedoorn Bouw B.V., in nauwe samenwerking met de projectleiding, werkvoorbereiding en uitvoering van Coen Hagedoorn Bouw B.V., het bouw- en procesmanagement gedaan van het in volle omvang realiseren van de winkelinrichting inclusief de koelmeubels en de winkeltechniek. 

WIJZIJN was tijdens de voorbereiding en de uitvoering het aanspreekpunt voor Marks & Spencer en heeft tevens de coördinatie van de UK-partners voor zijn rekening genomen.

Coen Hagedoorn Bouw B.V. heeft het project in februari 2014, in een zeer korte bouwtijd van 5 maanden, succesvol opgeleverd.

Markies Den Haag wint FGH Vastgoedprijs

Vastgoedmarkt / 04-11-2014 /- BINNENLAND

Movement Real Estate is met de herontwikkeling van De Markies in Den Haag uitgeroepen tot winnaar van de FGH Vastgoedprijs 2014. De vakjury toonde zich onder de indruk van de wijze waarop het winnende project tot stand is gekomen. 'Hieruit spreekt voor alles kwaliteit van het getoonde vastgoedondernemerschap.' De prijs is uitgereikt in de Jaarbeurs Utrecht.

 

bouwprocessen gaan niet over het stapelen van stenen
Webdesign: HPU internet services | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer