Hardenberg - nieuwbouw sporthal

Sportboulevard Hardenberg

Nieuwbouw sporthal
In Hardenberg wordt aan de Jan Weitkamplaan op de Sportboulevard een nieuwe sporthal gerealiseerd. De sporthal sluit aan op het onlangs gerealiseerde nieuwe zwembad en krijgt een gelijke, moderne, open (toegankelijke) en transparante uitstraling, wat aantrekkelijk is voor meerdere doelgroepen. Het Greijdanus College en het Alfa College zijn de gebruikers overdag en in de avonduren is voetbalclub HHC hoofdgebruiker.

Sporthal verwarmd door restwarmte Wavin
Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt bij de realisatie van de sporthal in Hardenberg. Verschillende maatregelen zorgen ervoor dat het een duurzaam en energiezuinig gebouw wordt. Zo wordt de sporthal straks verwarmd door restwarmte afkomstig van het naastgelegen bedrijf Wavin Diensten.

Opdracht: WIJZIJN voert in opdracht van het gemeentebestuur van Hardenberg het Procesmanagement (gedelegeerd opdrachtgever /adviseur gemeentebestuur Hardenberg).

WIJZIJN realiseert een nieuwe duurzame sporthal die aansluit op het bestaande gerealiseerde duurzame zwembad en die onderdeel uitmaakt van de Sportboulevard de Slag in Hardenberg.

bouwprocessen gaan niet over het stapelen van stenen
Webdesign: HPU internet services | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer