Hardenberg - nieuwbouw zwembad

Jan Weitkamplaan

Nieuwbouw Zwembad
In Hardenberg wordt aan de Jan Weitkamplaan op de Sportboulevard een nieuw zwembad gerealiseerd. Het nieuwe zwembad wordt een modern, open en transparant zwembad, dat aantrekkelijk is voor meerdere doelgroepen. In het zwembad is aandacht voor veiligheid en gezondheid. In totaal worden er drie verschillende soorten baden gerealiseerd. Ook zijn voorzieningen op het gebied van wellness te vinden en is er ruimte voor ontmoeten in de horecagelegenheid.

Zwembad verwarmd door restwarmte Wavin
Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt bij de realisatie van het zwembad in Hardenberg. Verschillende duurzaamheidsmaatregelen zorgen ervoor dat het een duurzaam en energiezuinig gebouw wordt. Zo wordt het zwembad straks verwarmd door restwarmte afkomstig van het naastgelegen bedrijf Wavin Diensten. Op donderdagochtend 26 juni ondertekenen Wavin Diensten en gemeente Hardenberg een leveringsovereenkomst voor het gebruik van deze restwarmte. Gedeputeerde Rietkerk van de provincie Overijssel is hierbij aanwezig omdat de provincie geld beschikbaar gesteld vanuit het programma ‘Duurzame energie en energiebesparing Overijssel’.

Brancheblad
Ook binnen het blad ZwembadBranche is ruime aandacht voor dit project, klik hier het online artikel.

Opdracht WIJZIJN voert in opdracht van het gemeentebestuur van Hardenberg het Procesmanagement (gedelegeerd opdrachtgever /adviseur gemeentebestuur Hardenberg).

WIJZIJN realiseert een nieuw zwembad. Het zwembad wordt een modern, open en transparant zwembad, aantrekkelijk voor meerdere doelgroepen. In het zwembad is aandacht voor veiligheid en gezondheid.

bouwprocessen gaan niet over het stapelen van stenen
Webdesign: HPU internet services | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer