Raalte - Albert Heijn

Uitbreiding en renovatie

In Raalte heeft WIJZIJNbouwmanagers, in opdracht van Ahold Europe Real Estate & Construction B.V. (Albert Heijn), aan de uitbreidingswens van de franchisenemer van het Albert Heijn-filiaal gewerkt. WIJZIJN heeft de ontwikkeling en de realisatie van de winkel begeleid. Voor dit pand is energielabel A+++ verkregen.

De omgevingsvergunning is eind 2016 ingediend, de bouw is gestart op 22 mei 2017 en de nieuwe winkel is 24 oktober 2017 feestelijk geopend.

Edwin Ruitenberg, ondernemer Albert Heijn Raalte, aan het woord:

"Prettige samenwerking met WIJZIJN. Er wordt meegedacht in oplossingen en ontzorgen staat centraal tijdens het gehele proces. We zijn goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden tijdens de bouw. Er was veel persoonlijk contact, duidelijk emailverkeer en er waren frequente bouwvergaderingen. Ondanks de zeer grote ingrepen zijn wij gewoon open gebleven en hebben onze klanten weinig tot geen hinder ondervonden van de werkzaamheden aan het pand. Er is netjes gewerkt. Het resultaat van onze verbouwing en renovatie mag er zijn. Wij en onze klanten zijn zeer verrast door de geheel vernieuwde uitstraling van ons pand !"

bouwprocessen gaan niet over het stapelen van stenen
Webdesign: HPU internet services | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer